avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua , pe data de 29.04.2024 am fost la un centru ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua , pe data de 29.04.2024 am fost la un centru de dezmembrari ...

Buna ziua , pe data de 29.04.2024 am fost la un centru de dezmembrari autorizat din ilfov , am sunat la ei , am primit un share location pe whatsapp cu adresa , acolo mi s-a spus ca piesele se aduc numai pe comanda si trebuie achitat integral banii inainte pentru ca se aduc din germania/polonia etc si asa se procedeaza. Suma a fost de 1600 euro . Am platit 800 euro cash si 800 euro transfer bancar ( pe numele sotiei patronului in descriere am specificat plata piese mercedes ) in urma caruia am primit o factura ( semnata si stampilata de catre el )
a spus ca in 4-5 zile primesc piesele , maxim 7 zile
De atunci il tot sun sa ii spun cand ajung piesele si el imi raspunde ca ma suna el cand vin .....aberant ! deja timpul spus de el a trecut
Am si inregistrare video cand il sun si imi spune ca ma va suna el cand imi ajung piesele ( pentru orice eventualitate )
Ce pot face eu acum ? m-am saturat sa astept pe banii mei
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:10, 15 Mai 2024
ce scrie pe factura ca ati cumparat? fiindca dvs ati virat banii catre altcineva, nu catre firma.
7 zile e exagerat, termenul general e de cca 30 zile.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals sub inscrisuri oficiale si delapidare cristi4102 cristi4102 Buna ziua! Am formulata o plangere penala impotriva mea, de anul trecut din primavara. Am colaborat cu o firma ce se ocupa de publicitate, am intocmit niste ... (vezi toată discuția)
Achizitie produse din uk - plata tva se face in ro sau uk tonu_adrian tonu_adrian Buna ziua, Vreau sa infiintez o societate prin care sa achizitionez produse (piese auto) din UK. Cum e mai bine de infiintat societatea, platitoare sau ... (vezi toată discuția)
Abuz factura reparatie a unui service auto Runny0609 Runny0609 Buna ziua, Poate exista vre-o speta cu privire la cazul meu. Am achizitionat o masina si dupa o perioada scurta a crapat chiloasa. Am dus masina intr-un ... (vezi toată discuția)