avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O recentă văduva nu știe cum trebuie sa procedeze ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O recentă văduva nu știe cum trebuie sa procedeze cu închiderea ...

O vecina a devenit recent văduva (soțul ei a fost într-un accident de mașina fatal), nu are pe nimeni altcineva si nu are la cine apela așa ca m-a întrebat pe mine (vecinul) cum trebuie sa procedeze sa închidă firma decedatului. Ar vrea sa știe anume următoarele:
-cum închide efectiv firma
-cum trece sediul firmei (apartament) cu tot cu serviciile respective(salubritate, apa, curent) de pe Persoana Juridica pe Persoana Fizica
Ar aprecia foarte mult daca mi-ati putea da etapele in mare, sa i-le pot lista si arata, si daca implica mersul la notar ar aprecia model cu actele respective (ai crede ca ar avea notarii, dar 99% din cazuri se așteaptă sa vii cu model, de parca ar fi prima data....)

Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2024
CrisanComis, utilizator

Alte discuții în legătură

Parti comune comanelena comanelena Intrun bloc unde 99% sunt birouri, la subsol, parter sunt spatii comerciale cu intrare separata din strada, trebuie sa participe conf.legii asoc.de propr. la ... (vezi toată discuția)
Furt de semnătură, cu ce intenții? ionut_au ionut_au Salutări tuturor. Am pățit următoarea situație. M-am mutat de curând într-un apartament, nu-mi cunosc vecinii. În seara asta, m-am trezit cu cineva ... (vezi toată discuția)
Pierderile pe bloc se impart in mod egal? razvan2004444444444 razvan2004444444444 Buna ziua. Avem o problema la asociatia de proprietari: fostul administrator a decedat si ne-a lasat cu factura de la salubritate restanta pe 1,5 ani( martie ... (vezi toată discuția)