avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am inchiriat apartamentul cu 2 camere unui medic ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am inchiriat apartamentul cu 2 camere unui medic stomatolog in ...

Am inchiriat apartementul cu 2 camere unui medic stomatolog in 2019 kand am plecat in UK. Dupa ianuarie 2024 nu a mai platit chiria si nici nu a mai raspuns la telefon. Un prieten care sta aproape zice ca a plecat, k nu mai ie nimeni acolo. Ce pot sa fac? Poate prietenul sa sparga usa ca ala a plecta cu keile? Trebuie sa anunt politia?

Alte discuții în legătură

Informatii fost proprietar cu probleme. danielhustiu danielhustiu Buna ziua. Acum o luna m-am mutat din garsoniera unde stateam cu chirie, intr-un apartament; la plecare am lasat 4 mil. datorii la intretinere, dar aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma puteti ajuta cu un raspuns, va rog, problema mea ... MedeeaN MedeeaN Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un raspuns, va rog, problema mea este urmatoarea. Am achiziționat un apartament in 25.10.2018, in timpul casatoriei prin credit ... (vezi toată discuția)
Inchiriere cu probleme iliada iliada Buna dimineata, In luna septembrie am inchiriat o camera dintr-un apartament de 2 camere la doi tineri.in luna octombrie m-au rugat sa o primesc si ... (vezi toată discuția)