avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt functionar public, am primit conform contractului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt functionar public, am primit conform contractului colectiv ...

Sunt functionar public, am primit conform contractului colectiv de munca am primit un ajutor social pe eveniment ( Paste, Craciun) in urma cu 2 ani . In urma verificarilor efectuate de Curtea de Conturi, aceasta a hotarat ca acest ajutor social trebuie returnat de catre fiecare angajat! Cum pot contesta aceasta decizie a Curtii de Conturi, daca am varianta personala ori colectiva? Unde trebuie sa ma adresez? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 14 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Împotriva măsurilor dispuse prin decizie, precum și a termenului stabilit pentru ducerea la îndeplinire a unora dintre aceste măsuri, în termen de 15 zile calendaristice de la data primirii acesteia, conducătorul entităţii verificate poate depune/transmite contestaţie la structura Curţii de Conturi care a emis decizia.

Contestaţia la decizia emisă de structura de specialitate a Curţii de Conturi reprezintă procedură administrativă prealabilă obligatorie pentru exercitarea dreptului la acţiune în contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie emisa de camera de conturi judeteana irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 O decizie a Camerei de Conturi Judetene unde poate fi contestata si in cat timp de la primirea ei ? (vezi toată discuția)
Mod de inregistrare in evidente contabile intindere prejudiciu stabilit de control daniela.manuse daniela.manuse Urmare a unui raport de control incheiat in anul 2016 privind verificarea activitatii societatii pe perioada 2014-2015, a fost emisa in anul 2017 o decizie a ... (vezi toată discuția)
Contestatie! control curtea de conturi! anda_ada2003 anda_ada2003 Va rog sa-mi raspundeti la doua intrebari: 1.Care sunt pasii de urmat in vederea contestarii Procesului verbal de constatare al Curtii de Conturi? 2. ... (vezi toată discuția)