avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venit secundar declarat Anaf Belgia
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venit secundar declarat Anaf Belgia

Buna! Vreau pe langa jobul care il am in Belgia (oficial cu contract) sa ofer servicii de beauty in weekend (extensii gene). Intrebarea mea ar fi daca aceste venituri secundare trebuiesc inregistrate la Anaf-ul din Belgia sau nu. Daca da, care ar fi pasii de urmat si care ar fi impozitul ?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Schimbare mod de impozitare somerio somerio Buna ziua, Am si eu o intrebare... sper ca cineva sa-mi poata da un raspuns. Mi-am infiintat un SRL in martie 2013. Din cauza unei proaste colaborari, am ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru a deschide o firma intercomunitara... tataru2012 tataru2012 Buna seara, Locuiesc in Belgia, si as dori sa deschid o firma intercomunitara, pentru a face comert. As dori daca se poate sa ma ajutati cu informatii cu ... (vezi toată discuția)
Birou individual arhitectura - caen secundar + alte intrebari razvanUTI razvanUTI [b]Buna ziua,[/b] Am o intrebare in legatura cu infiintarea unui [b]\"birou individual de arhitectura\".[/b] Am dobandit dreptul de semnatura in cadrul ... (vezi toată discuția)