avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As dori sa deschid o frizerie in comuna la sat.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As dori sa deschid o frizerie in comuna la sat.

Buna ziua! As dori sa deschid o frizerie in comuna la sat. Locatia este deja construita in acest scop de mine. Dar nu stiu pasii care trebuie urmati pt infiintare si nici ce forma juridica sa aleg. Eu am curs calificare si nu o sa am angajati. Proprietar al terenului unde este construita locatia sunt parintii. Stiu ca trebuiesc autorizatii Dsp. Tin sa precizez ca in comuna nu sunt utilitati cum ar fi canalizare , apa curenta asa ca am realizat put pentru apa curenta grup sanitar si canalizare cu fosa. Cum le pot autoriza? Daca ma puteti sfatui sau indruma cum as putea incepe toata procedura de deschidere mi ar fi de ajutor . Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 18 Mai 2024
Puteti declara activitatea la ANAF ca persoana fizica independenta (conditie sa nu aveti angaajti) in vederea impozitarii si taxarii. Puteti fi vizitat de catre DJSP (verifica locatia, aparatura, celelalte dotari, existenta apa rece-apa calda, depozitare par, modul de lucru in frizerie, etc,) Agentia teritoriala de mediu (aveti nevoie de fosa pentru colectare ape menajere), primarie (va trebuie autorizatie de functionare).
Cititi si conformati-va legislatiei. Vedeti aici: [ link extern ]
Persoana fizica independenta poate avea angajati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rulota mobila pentru a presta servicii dd frizerie Silviufrizer Silviufrizer Buna, as dorii sa deschid o rulota mobila pentru a presta servicii dd frizerie, ma poate ajuta cineva cu cateva informatii despre ce as avea nevoie la început ... (vezi toată discuția)
Salut, vreau sa deschid o frizerie și am nevoie de un grup sanitar, ... Ciprian625183 Ciprian625183 Salut, vreau sa deschid o frizerie și am nevoie de un grup sanitar, spațiul este limitat și as vrea sa fac baie de 0.8x1m care sa aiba un wc si o chiuveta, ... (vezi toată discuția)