avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna Ziua.Mi sa desfacut contractul pe neprezentare la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna Ziua.Mi sa desfacut contractul pe neprezentare la munca ...

Buna Ziua.Mi sa desfacut contractul pe neprezentare la munca am fost trimis acasa din cauza unui conflict , din ziua aceea am fost trimis acasa sinu am mai fost primit la munca.Desi eu m-am prezentat la locul de munca nu am fost primit.Le am facut reclamatie la itm de vreo doua ori dar nu s-au luat nici o masura impotriva.Am inregistrat-o pe directoare cum ca nu ar fi acela motivul real pentru care ar fi vrut sa imi desfaca contractul .Prima convocare m-am prezentat eu intamplator pentru ai inregistra nu mi-a venit nimic prin posta , m-am dus si imi spunea sa imi dau demisia nu se tinea nici o comisie cu nimeni , si nu am primit nimic la mana ca mi sa facut aceea cercetare .Dupa aceea la a doua nu m-am mai prezentat deoarece ma ca imi tot spuneau ca cheama politia .Credeti ca as avea sanse in instanta cum ca le am facut reclamatie la itm si ei nu au intervenit , si cu integistrarile cum imi spune sa imi dau demisia , si ca ei nu m-au mai primit la munca! Nu stiu ce sa fac sa bag dosaru sau nu la tribunal!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 27 Mai 2024
Se poate solicita judecarea in lipsa.

Cornel Vasile a scris:

Se poate solicita judecarea in lipsa.

Mi sa cerut ibanul cand am facut actele pentru judecata , credeti ca ar fi o problema?! Daca l-am dat asa repede?!
Nu este nicio problema.

Cornel Vasile a scris:

Nu este nicio problema.

Ce sanse credeti ca am de castig mai ales ca nu m-am prezentat la ultima convocare?! (Deoarece imi tot spunea ca cheama politia ).Credeti ca ajuta reclamatile pe care i le am facut la itm cum ca nu vor sa ma primeasca la munca?! Si ca i-am inregistrat ca nu vor sa ma primeasca la munca si ca ma obliga sa imi dau demisia (am inregistrat si asta) Mie cam teama sa nu se intoarca totul impotriva mea sa nu le platesc eu cheltuielile de judecata angajatorului !Parca as renunta nu stiu ce sa fac!
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2024
Cancel, utilizator
Nimeni nu va poate spune ce sanse aveti .. puteti depune atasat la contestatie , sesizarile catre ITM.