avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... spor mobilitate
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

spor mobilitate

Se mai poate acorda sporul de mobilitate si confidentialitate consilierilor juridici, daca Legea 330/2009 a abrogat sporul de mobilitate?Ce se poate da in locul lui, si de ce sporuri mai poate beneficia un consilier juridic?
Cel mai recent răspuns: calytul , utilizator 11:39, 17 Februarie 2010
La stat, nu se mai acorda sporul de mobilitate (abrogat prin legea 330/2009); sporul de confidentialitate, la stat, nu se acorda pentru consilierii juridici functionari publici (exista o decizie a ICCJ in acest sens); pentru contractuali...depinde cum se negociaza prin ccm.
La privat, totul depinde de ccm-ul incheiat la nivel de unitate si de disponibilitatea angajatorului.
Intai sa ne spui daca esti functionar public, personal contractual in sistem bugetar sau lucrezi la privat. Daca esti functionar public, da-mi o adresa de email si te contactez eu. Mersi
gurausamira@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de mobilitate si de confidentialitate ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 As dori sa stiu care categorii de angajati dintr-o primarie pot sa beneficieze de sporul de confidentialitate si de mobilitate?? Doar consilierul juridic are ... (vezi toată discuția)
Ce putere are o hotarare publicata in m.of. ? oanaportar oanaportar 1. - ce putere are o hotarare publicata in M.Of. ? 2. - un coleg imi spunea ca: in cazul in care prevederile a 2 legi sunt contradictorii, de ex.: daca ... (vezi toată discuția)
Spor de mobilitate si confidentialitate smartgirl smartgirl Va rog sa ma lamuriti!Odata cu aplicarea Legii cadru 330/2009 nu mai regasesc sporul de mobilitate/confidentialitate pentru sistemul sanitar(sintem un ... (vezi toată discuția)