avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de mobilitate si confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de mobilitate si confidentialitate

Va rog sa ma lamuriti!Odata cu aplicarea Legii cadru 330/2009 nu mai regasesc sporul de mobilitate/confidentialitate pentru sistemul sanitar(sintem un spital)Cons.juridic cere insa sporul respectiv.Se mai acorda sau nu si daca da in ce baza legala?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:31, 15 Martie 2010
Daca este functionar public, exista o decizie a CCJ care interzice acordarea acestui spor! Daca este angajat contractual, acest spor ii era acordat in baza CCM coroborat cu Codul Muncii si cu legea 514/2003, nu a vreunei legi speciale de salarizare. Legea 330 a interzis expres acordarea sporului de mobilitate, iar consilierul juridic din sistemul sanitar este reincadrat conform Anexei II/13 I/B, pentru care nu este prevazut ca inclus in salariul de baza sporul de confidentialitate, asa cum se intampla cu consilierii juridici angajati in administratia publica locala (Anexa I).
Asa ca....#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce putere are o hotarare publicata in m.of. ? oanaportar oanaportar 1. - ce putere are o hotarare publicata in M.Of. ? 2. - un coleg imi spunea ca: in cazul in care prevederile a 2 legi sunt contradictorii, de ex.: daca ... (vezi toată discuția)
Spor mobilitate calytul calytul Se mai poate acorda sporul de mobilitate si confidentialitate consilierilor juridici, daca Legea 330/2009 a abrogat sporul de mobilitate?Ce se poate da in ... (vezi toată discuția)
Anulare sporuri Brokeru22 Brokeru22 Prin 2 decizii mi-au fost anulate sporul de confidentialitate (15%), precum si sporul sistematic de lucru peste program(25%). Precizez ca sunt personal ... (vezi toată discuția)