avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde gasesc model de memoriu tehnic "acord mediu" ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde gasesc model de memoriu tehnic "acord mediu" pentru construire imobil?

Buna ziua!

Stiu ca nu este chiar o problema contabila sau juridica, dar poate cineva ma poate ajuta.Sotul meu ing constructor trebuie sa intocm. un asemenea document pentru un proiect de casa de locuit. Unde as putea gasi un model de memoriu tehnic acord mediu? pe site-ul Inp de constructii nu am gasit decat normativ de intocmire.
Cel mai recent răspuns: ovi13 , utilizator 12:44, 4 Februarie 2010
Modelul trebuie solicitat de la Agentia pentru Protectia Mediului din judetul in care doriti sa vi se emita acord de mediu. Actele necesare, respectiv legea care reglementeaza continutul (modelul) Memoriului Tehnic le puteti descarca de aici: [ link extern ]
- sagetuta albastra: formulare necesare pentru obtinerea ...(Agentia pentru Protectia Mediului Bihor)
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2010
ovi13, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de mediu desfiintare constructie seneca399 seneca399 Undeva,in mediul rural,cineva are niste anexe gospodaraeti construite in urma cu 40-50 de anisi doreste sa le desfiinteze.Primaria i-a solicitat, pe langa alte ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca normativul c125 – 2013 a fost respectat de ... Roxana Cimpu Roxana Cimpu Cum aflu daca normativul C125 – 2013 a fost respectat de catre constructor? Unde se pot efectua masuratorile pentru a verifica daca exista protectie ... (vezi toată discuția)
Legislatie mediu marmo marmo Buna ziua, Puteti sa imi trimiteti si mie Strategia nationala de protejare a mediului si OMMGA 860/2002 privind aprobarea Procedurii de evaluare a impactului ... (vezi toată discuția)