As dori sa stiu daca administratorul unei asociatii de locatari este functionar public si daca, facand abstractie cu buna-stiinta de cotele de apa (in fiecare luna) pe care i le declar si obligandu-ma la plata unor sume din ce in ce mai mari se face vinovat de abuz in serviciu si vreau sa stiu daca aceasta se subscrie formei continuate.
Nu stiu daca avem, fiindca, desi Legea asa prevedere, niciunul dintre membri comitatului executiv si nici cenzorul (daca exista) nu apare pe tabelul de intretinere, nu exista nicio alta semnatura in afara de a presedintelui (care, repet, e si administrator), iar cand i-am cerut sa imi trimita acte referitoare la situatia asta a facut abstractie de cererea mea. Apartamentul face parte dintr-o masa succesorala, iar judecatoria, desi mi l-a atribuit in prima instanta, l-a trimis in tribunal cand am facut apel referitor la expertiza imobiliara. Nu a atacat niciuna dintre parti atribuirea apartamentului mie, dar, fiindca tribunalul nu a terminat cu el, presedintele/administratorul se prevaleaza de faptul ca nu sunt inca proprietara apartamentului si are impresia ca nu trebuie sa imi raspunda la niciun fel de cerere fiindca sunt doar locatar si nu fac parte din asociatia de proprietari.
Va trebui să discutați cu un avocat specializat în drept succesoral pentru a determina care sunt drepturile și obligațiile ce vă revin în această fază procesuală în raport cu apartamentul.