avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcularea indemnizatiei pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcularea indemnizatiei pentru al doilea copil

Buna ziua,
am si eu o ragaminte
sunt in concediu de crestere a copilului pina in mai iar in iunie trebuie sa-l nasc pe cel de-al doilea puiut.
intrebarea mea este cum se calculeaza indemnizatia pe al doilea copil.
astept raspuns.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 5 Februarie 2010
Se au in vedere veniturile pe ultimele 12 luni dar nu puteti lua mai putin de 600 lei
In situatia in care cele 12 luni anterioare datei nasterii copilului se constituie numai din perioadele asimilate in care nu sunt realizate venituri, cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului este de 600 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Sidonia Sidonia Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt in concediu crestere copil pana in iunie 2009 si in august 2009 urmeaza sa nasc al doilea copil. Dupa ce se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de maternitate - cum se calculeaza in acest caz? Silvia  Aldea Silvia Aldea As dori sa aflu cum se procedeaza in cazul in care o persoana care a nascut si a beneficiat de concediul pentru cresterea copilului de pana la 2 ani si ... (vezi toată discuția)