avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, stie cineva unde are arhiva fost fabrica ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, stie cineva unde are arhiva fost fabrica UBEMAR S ...

Buna ziua, stie cineva unde are arhiva fost fabrica UBEMAR S A.
fabrica din ploiesti.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:37, 17 Decembrie 2024
Sc Sicar Archiserv SRL - calitate depozitar arhiva al Ubemar Sa Ploieşti (Fosta Intreprinderea de Reparaţii Ploieşti)

[ link extern ] /
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc frumos!
Buna ziua, stiti cumva in cat timp sunt obligati sa ne elibereze documentele? sunt 2 luni de cand am facut cerere si am platit si nu am primit niciun raspuns.
Creatorii ori deținătorii de documente sau, după caz, succesorii în drepturi ai acestora sunt obligați să elibereze, potrivit legii, în termen de maximum 60 de zile calendaristice, la cererea persoanelor fizice și a persoanelor juridice, depusă în format letric sau în format electronic, certificate, adeverințe, copii și extrase de pe documentele pe care le creează ori le dețin.
buna ziua, va multumesc frumos pentru raspuns! Daca nu primim in 60 de zile, unde ne putem adresa cu o reclamatie?

Alte discuții în legătură

Buna ziua am solicitat pe data de 01.08.2024 fostului angajator, ... raduasava raduasava Buna ziua Am solicitat pe data de 01.08.2024 fostului angajator, o adeverinta privind sporurile permanente si nepermanente pentru perioada cat am lucrat ... (vezi toată discuția)
Arhive transilvania. am depășit patru luni de când am platit ... maiaB maiaB Arhive Transilvania. Am depășit PATRU luni de când am platit eliberarea unei adeverințe pentru TREI ani sporuri neperformante. Mă duc cu vorba. Ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua din nou , in cazul in care vreau sa fac in instanta ... zalu zalu buna ziua din nou , in cazul in care vreau sa fac in instanta reconstituirea carnetului de munca pierdut , la care instanta ma adresez , unde a avut societatea ... (vezi toată discuția)