avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua din nou , in cazul in care vreau sa fac in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua din nou , in cazul in care vreau sa fac in instanta ...

buna ziua din nou , in cazul in care vreau sa fac in instanta reconstituirea carnetului de munca pierdut , la care instanta ma adresez , unde a avut societatea sediul , sau unde am eu adresa de domiciliul din cartea de identitate . mentionez ca este vorba de perioada anilor 1987-1991 , cand nu erau privatizate unitatile de stat , locul de munca sa numit centrala industrializarii carnii , din cadrul ministerului agriculturii , societate dizolvata cu multi ani in urma. lichidadorul nemaiputand la data aceasta , sa mai elibereze nici o dovada din care sa rezulte ca am fost angajat acestei societatii , ca nu mai are calitate si cel care pastreaza arhiva , de asemeni nu poate , pentru ca mi a dat raspun s ca nu are temei legal sa o fac singura solutie fiin d reconstituirea carnetului de munca in instanta . va multumesc si sper sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 23 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel care detine arhiva, are calitate de a va elibera acea adeverinta... Creatorii ori deținătorii de documente sau, după caz, succesorii în drepturi ai acestora sunt obligați să elibereze, potrivit legii, în termen de maximum 60 de zile calendaristice, la cererea persoanelor fizice și a persoanelor juridice, depusă în format letric sau în format electronic, certificate, adeverințe, copii și extrase de pe documentele pe care le creează ori le dețin, inclusiv de pe cele pentru care nu sa împlinit termenul de pastrare, dacă acestea se referă la drepturi care îl privesc pe solicitant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, stie cineva unde are arhiva fost fabrica ubemar s ... Laurentiu 13 Laurentiu 13 Buna ziua, stie cineva unde are arhiva fost fabrica UBEMAR S A. fabrica din ploiesti. (vezi toată discuția)
Arhive transilvania. am depășit patru luni de când am platit ... maiaB maiaB Arhive Transilvania. Am depășit PATRU luni de când am platit eliberarea unei adeverințe pentru TREI ani sporuri neperformante. Mă duc cu vorba. Ce ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverință ne-permanente? florea_ctin florea_ctin Eliberare adeverință sporuri, prime, ore suplimentare, acord, etc nepermanente pentru recalculare pensie. Bună ziua. Mă confrunt cu o problemă legat ... (vezi toată discuția)