avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhive Transilvania. Am depășit PATRU luni de când ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhive Transilvania. Am depășit PATRU luni de când am platit ...

Arhive Transilvania.
Am depășit PATRU luni de când am platit eliberarea unei adeverințe pentru TREI ani sporuri neperformante.
Mă duc cu vorba.
Ce pot sa fac????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:03, 19 Octombrie 2024
Legea nr.16/1996
art.29
(1) Creatorii ori deținătorii de documente sau, după caz, succesorii în drepturi ai acestora sunt obligați să elibereze, potrivit legii, în termen de maximum 60 de zile calendaristice, la cererea persoanelor fizice și a persoanelor juridice, depusă în format letric sau în format electronic, certificate, adeverințe, copii și extrase de pe documentele pe care le creează ori le dețin, inclusiv de pe cele pentru care nu sa împlinit termenul prevăzut la art. 13, dacă acestea se referă la drepturi care îl privesc pe solicitant.
.....

Nerespectarea obligației prevăzute la art. 29 alin. (1) constitutie contravenție care se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 25.000 lei de către împuterniciții Arhivelor Naționale și, după caz, ai serviciilor județene ale Arhivelor Naționale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie - obținerea adeverințelor. doresc să aplic pentru obținerea pensiei și am nevoie de adeverința ... Tuscaloosa Tuscaloosa Doresc să aplic pentru obținerea pensiei și am nevoie de adeverința care să-mi ateste anii de muncă. Am luat legătura cu deținătorul autorizat al ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverință ne-permanente? florea_ctin florea_ctin Eliberare adeverință sporuri, prime, ore suplimentare, acord, etc nepermanente pentru recalculare pensie. Bună ziua. Mă confrunt cu o problemă legat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am solicitat pe data de 01.08.2024 fostului angajator, ... raduasava raduasava Buna ziua Am solicitat pe data de 01.08.2024 fostului angajator, o adeverinta privind sporurile permanente si nepermanente pentru perioada cat am lucrat ... (vezi toată discuția)