avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... indemnizatie conducere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

indemnizatie conducere

Se mai acorda indemnizatie de conducere unei persoana incadrate pe postul de Sef Birou, daca serviciul pe care l-a condus s-a desfiintat prin HCL si in prezent se afla in preaviz?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:04, 4 Februarie 2010
Da daca nu s-a modificat fisa de post si prevederea din CIM.
Pai sa o luam logic: daca s-a desfiintat serviciul (si nu a fost doar reorganizat), s-a desfiintat si postul de sef serviciu...asa ca nu vad motivatia legala in baza careia puteti sa-i acordati o indemnizatie de conducere pentru exercitarea unei functii care nu mai exista. Insa data desfiintarii postului (si a serviciului) ar trebui sa fie ulterioara preavizului (de ex: incepand cu 01.03 se defiinteaza serviciul, incepand cu 01.02 respectiva persoana este in preaviz - 30 de zile pentru ca este functie de conducere).
Parerea mea:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintarea abuziva a unui compartiment vevex vevex Sunt intr-o situatie foarte delicata si din aceasta cauza am nevoie de niste sfaturi avizate. De ceva ani de zile conduc un compartiment, un serviciu, mai ... (vezi toată discuția)
Va rog,lamuriti-ma! laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Ajutati-ma va rog sa ma lamuresc intr-o problema:atunci cand se fac concedieri in baza art 65(1)c.m.,poate fi desfiintat un singur post,desi mai exista unul ... (vezi toată discuția)
Posturi vacante functionari publici ileana112011 ileana112011 In iulie 2009, am fost transferata de pe un post de executie pe un post vacant de conducere, in cadrul aceleiasi institutii, intocmindu-se decizie de numire pe ... (vezi toată discuția)