avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, acum 3 ani am avut un incident cu un vecin, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, acum 3 ani am avut un incident cu un vecin, s-a luat ...

Buna ziua, acum 3 ani am avut un incident cu un vecin, sa luat de copilul meu pe motiv ca acesta ia lovit masina cu trotineta,el si sotia lui erau pe cearta. La un momentdat lucrurile au sarit de sub control si ma apucat de gat sa ma loveasca. Eu iam dat un pumn si sa linistit. A stat cateva momente pe scara dupa care a sunat la politie si salvare. Acum cateva zile am primit acasa de la politie citatie sa ma prezint si sa declar ce sa intamplat. Am vorbit la telefon cu domnu politist care se ocupa de dosar si iam spus ca nu sunt in tara si ca nu stiu cand voi ajunge. El mía zis ca dosarul va ajunge in tribunal si acolo se va judeca.Intrebarea mea ar fi unde se poate ajunge si ce pedeapsa ma asteapta. Desi a fost autoaparare caci iam dat doar un pumn, la ce ar trebui sa ma astept. Multumesc anticipat...

Alte discuții în legătură

Lovituri in legitima aparare Albis Doru Albis Doru buna seara .asi avea si eu o intrebare .ma aflam la un bar cind o persoana a inceput sa vorbeasca urit cu mine si sa ma injura am incercat sa nu il bag in ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala Puyan Puyan am fost batut anul trecut in timp ce meream spre casa de 2 indivizi , am fost la bunici mei inpreuna cu mama mea si cu pretena mea iar in maxi taxi in ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! - sicanare in trafic BarbuAlexandruMarian BarbuAlexandruMarian Buna seara , vin cu 4 intrebari dupa o experienta neplacuta , astazi in jurul orei 12-00 am avut o sicanare in trafic cu un domn taximetrist , ulterior mi-am ... (vezi toată discuția)