avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovituri in legitima aparare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovituri in legitima aparare

buna seara .asi avea si eu o intrebare .ma aflam la un bar cind o persoana a inceput sa vorbeasca urit cu mine si sa ma injura am incercat sa nu il bag in seama el a vent si a inceput sa ma loveasca cu pumni incercindul sal inping sa ma lese el ma prins de git si atunci iam dat 2 lovitori in zona feti si sa dus cu fata de pietre lovinduse mai tare .dupa un timp a chemat salvarea la dus la spital a primit 25 ..30 zile de ingrijiri medicale urmatoarea zi am fost si eu la spital am primit 2 ..3 zile ingrijiri medicale .avind in vedere ca el a inceput cearta si el a sarit la mine sa ma loveasca .eu pot pati ceva pentru felul cum am reactionat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:27, 14 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa aveti martori care sa ateste ca acea persoana v-a agresat prima atat verbal cat si fizic.



Din descriere pare sa fie legitima aparare.

Depinde insa si daca martorii vor confirma aceasta versiune.
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost agresat de mai mulți indivizi. Popeacu2797 Popeacu2797 Va salut. Am fost agresat de mai mulți indivizi , în incinta unui bar , printre indivizi numărându-se și patronul barului. Motivul a fost acela că am ... (vezi toată discuția)
Bataie, consecinte ionut46 ionut46 Eeram la un bar si un om beat a sarit la mine la bataie mam verit iam dat un pumn el acazut cu capu de beton a avut nevoie ingrijiri medicale 60 de zile am dat ... (vezi toată discuția)
Vreau si eu un sfat badrian1 badrian1 Buna ziua ! Eu sunt agent de paza la o firma de paza din Craiova , ma aflam in serviciu la un bar .In jurul orei 3:30 am vazut doua persoane certanduse am ... (vezi toată discuția)