avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Se poate printa un topic intreg?
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Se poate printa un topic intreg?

Adresez aceasta intrebare pentru ca sunt topicuri foarte interesante, cu informatii pe care as dori sa mai imi arunc un ochi din cand in cand, si as prefera sa le am pe hartie, sa pot sa le studiez asa cum vreau.

Am incercat sa printez un topic dar vad ca e absolut imposibil de realizat acest lucru. Se poate scoate numai cate o pagina a topicului pe rand, pagina care se traduce in trei pagini scoase la imprimanta ce contin doar trei mesaje din respectivul topic si in rest reclame si informatii nefolositoare.

Stiu ca unele alte forumuri aveau un buton special de print care scotea reclamele, aranja altfel topicul, si apoi puteam sa-l printez in intregime, sa-l salvez, etc..
Aici se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:28, 14 Noiembrie 2012
In acest moment, nu se poate printa un topic intreg din Forumul Avocatnet.ro. O sa incercam in viitor sa rezolvam si aceasta problema. ;)
Cu cat mai repede cu atat mai bine.
Cred ca este o facilitate importanta si folositoare.
Multumesc!
Subscriu acestei propuneri. Si ca sa nu mai deschid alt topic asemanator: daca se poate...lista de topicuri rezultata din cautarea pe un tag anume sa fie afisata in ordinea descrescatoare a datei.
Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2010
elga50, moderator
Buna ziua, revin si eu cu aceasta intrebare.Se poate printa un topic intreg?
Deocamdata nu :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre utilitatea dezbaterii unui subiect pe 58 de pagini eliasav eliasav Va supun atentiei topicul \"Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.07.2011 aceasta declaratie se va depune numai online!\" ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Reclame in site - sunt deranjante? Alin Popescu Alin Popescu Deschid aceasta discutie pentru ca ne intereseaza foarte tare in ce masura gasiti reclamele existente in Avocatnet.ro ca fiind foarte deranjante. De asemenea, ... (vezi toată discuția)