avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Va rog frumos sa mă ajutați. Cum pot , ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Va rog frumos sa mă ajutați. Cum pot , dacă este ...

Buna ziua. Va rog frumos sa mă ajutați. Cum pot , dacă este legal,și ce presupune sa- mi dau demisia din Asociația de proprietari. Sunt câtiva "majoritari" în decizii care vor să readucă o administratora care în fostul mandat ne- a făcut numai necazuri. Personal am fost prejudiciat și material și moral dar nu am putut face nimic din cauza tot acelor persoane care o susțineau pe respectiva. Mulțumesc mult și aștept să mă îndrumați .
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:38, 30 Mai 2024
Daca sunteti ales in AG, ca membru al Com. ex. si nu mai doriti sa activati, scrieti - pur si simplu o notificare - in atentia presedimntelui com. ex - si il informati despre decizia dvs. de a demisiona din functia pe care o detineti acum, incepand cu data de... Nu este imperios necesar sa motivati decizia de demisie, dar ar merita, macar, sa le atrageti atentia despre pericolul care-i paste pe proprietari.
Totusi, chiar in situatia descrisa, puteti sa discutati, aceasta chestiune in AG, de fata cu membrii prezenti, sa se stie despre ce este vorba si la ce sa se astepte/
Succes!
Buna seara!
Faceti parte din comitetul executiv? sau ce calitate aveti in cadrul asociatiei?
Buna ziua. Sunt doar locatar, fara functii...
Pur si simplu vreau sa nu mai fac parte din asociatia de locatari , sa ma separ cu totul de ei . Se poate ?
Nu se poate, pierdeti anumite drepturi, dar aveti toate obligatiile ca proprietar.

~ final discuție ~