avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Va rog frumos sa mă ajutați. Cum pot , ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Va rog frumos sa mă ajutați. Cum pot , dacă este ...

Buna ziua. Va rog frumos sa mă ajutați. Cum pot , dacă este legal,și ce presupune sa- mi dau demisia din Asociația de proprietari. Sunt câtiva "majoritari" în decizii care vor să readucă o administratora care în fostul mandat ne- a făcut numai necazuri. Personal am fost prejudiciat și material și moral dar nu am putut face nimic din cauza tot acelor persoane care o susțineau pe respectiva. Mulțumesc mult și aștept să mă îndrumați .
Cel mai recent răspuns: cosmineanugheorghe , utilizator 10:53, 22 Ianuarie 2025
Va rog frumos, care sunt pierderile si care raman obligatii, cf 186 / 2018 . ca nu gasesc in lege . Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare/predare casierie lukian lukian Buna ziua! Mama mea a intrat intr-o incurcatura cu o asociatie de locatari din Mun. Curtea de Arges ! Administratora ( prietena de familie ) a predat mamei ... (vezi toată discuția)
Buna seara in anul 2003 sa luat hotărârea ca scara noastră ... nestian_marian nestian_marian Buna seara In anul 2003 sa luat hotărârea ca scara noastră să se despartă din asociația mare și să se creeze o asociație singura.Au fost alegeri în ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie euely euely Buna seara! In scara unde administrez , Presedintele Asociatiei de Proprietari si-a dat demisia , iar membrii comitetului executiv nu se implica. Pot sa convoc ... (vezi toată discuția)