avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contract curent
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contract curent

Buna ziua,am inchiriat un spatiu comercial iar contractul de la electrica e pe numele fostei firme ,ca sa pot deduce aceasta cheltuiala e necesar sa fac contractul pe numele firmei mele ,si ce presupune?ma duc eu la electrica cu contractul de inchiriere sau se duce propietarul si la intretinere la fel.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 18:46, 4 Februarie 2010
contractul de inchiriere nu presupune sa sa faceti contract cu electrica pe numele firmei dvs,puteti deduce energia electrica aferenta spatiului din contract de inchiriere chiar daca este pe numele proprietarului, cand a-ti inchiriat spatiul folositi energia in interesul activitatii, este valabil si pentru celelate cheltuieli de intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile ptr. pfa ionelastr ionelastr Factura la curentul electric poate intra la cheltuieli deductibile daca am un contract comodat?Factura nu este pe numele meu. (vezi toată discuția)
Facturare utilitati contract locatiune pers. juridica cu pers fizica avb_grup avb_grup Buna ziua Speta pe care vreau sa o supun atentiei dvs presupune mai multe paliere pe care am sa incerc sa le introduc treptat in discutieI. In esenta este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui ... catalingeek catalingeek Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc. Propietarul este o persoana fizica si nu are domiciliul in acelasi imobil. Spatiul ... (vezi toată discuția)