Pai, haideti sa reluam un pic. Zic ca, fie dvs sunteti in eroare, fie eu nu am toate informatiile.
Daca avem fapta 1 in 2019 (ma rog dosarul este din 2019, si fapta undeva mai inainte),
si avem o condamnare cu suspendare in 2022 pentru fapta 2, adica 3 ani cu suspendare, inseamna ca acum sunteti in termenul de supraveghere. ( 2022+3=2025 ) Corect?
Ce zice art 97 CP (atentie, 97 , nu 96 , astea s-au mai renumerotat). Zice ca:
Dacă pe parcursul termenului de supraveghere se descoperă că persoana condamnată mai săvârșise o infracțiune până la rămânerea definitivă a hotărârii prin care s-a dispus suspendarea, pentru care i s-a aplicat pedeapsa închisorii chiar după expirarea acestui termen, suspendarea se anulează, aplicându-se, după caz, dispozițiile privitoare la concursul de infracțiuni, recidivă sau pluralitate intermediară.
In dosarul din 2022 aveti 3 ani cu suspendare
si in dosarul din 2019 aveti 3 luni ??!!?? Corect ?
In ceea ce priveste faptul ca ati „
cerut in instanta contopirea dosarelor,”, este imprecis, pentru ca de fapt ati cerut contopirea pedepselor. Dosarele nu se pot reuni si v-am explicat de ce.
Acum, ca sa fie considerata infratiune
in forma continuata este o sansa mai mica sau mai mare, pentru ca dvs asta doriti sa fie considerate acte materiale ale unei singure infractiuni, si sa va ramana maxim 3 ani inchisoare cu suspendare.
Si varianta doi, infractiuni si pedepse in concurs real, adica 3 ani , si apoi 3 luni, cu rezultanta de 3 ani si o luna, ceea ce va duce la anularea suspendarii si executarea in regim de detentie. Varianta cea mai rea.
In ceea ce priveste reabilitarea ,,,
nu mi s-ar parea normal sa ma bage iarasi acum reabilitat consider eu.
dvs nu sunteti reabilitat inca.
Dar, vorba dvs, poate aveti noroc !!