...Intr-un proces civil am facut cerere de stramutare la ICCJ inca din luna septembrie 2009!!! ..datorita modului ,,accelerat" in care justitia-si desfasoara activitatea ..s-a dat termen in luna martie 2010 pentru ..hotararea , sau nu , a stramutarii !!!
...In tot acest timp procesul a inaintat , nefiind admisa cererea se suspendare !!
Au fost audati martori ...., (unul de la partea adversa nu a venit ) si este termen tot in martie 2010 , daca totusi se admite stramutarea .....ce se intampla cu tot ce s-a intamplat pana acum la acea instanta ?????? Se mai ia sau nu in calcul !!????
Va multumesc !!!!
Depinde...de ce va spune Inalta in hot de stramutare (daca o va admite).
Adica in hot. de stramutare ea va arata in ce masura actele indeplinite de instanta inainte de stramutare urmeaza sa fie pastrate.
mi-a placut paranteza, daca inalta o admite.
practica covarsitoare este de neadmitere a stramutarilor.
paranteza si la mine: av. Friedman ne spunea sambata, apropo de denumirile neadecvate, Inalta ce face ea, mai intai caseaza si dupa aceea judeca? (denumire: ICCJ)
;)
La fel am patit si noi cu ICCJ .Am facut cerere in noiembrie si am primit raspunns pe 11 iunie anul urmator si procesul s-a judecat la fond pe 9 iunie si s-a dat irevocabilasi nu a mai fost valabil ce ni s-a raspuns de la ICCJ.Am avut multe contestatii pt. revizuire,contestatie in anulare la fond si tribunal.Am facut iar la ICCJ si ni s-au cerut adresele paratilor si copii pt. comunicare si am fost programati pe 14 oct. si am primit ca daca am primit irevocabila la fond am reusit fara succes.Bani cheltuiti si timp pierdut.
...forurile superioare ale acesti sistem , sunt niste ILUZIII de gasire a dreptatii !!!
Tot ce se intampla in acest ,,sistem mizer" este rezultatul celor 20 de ani de influenta politica !!
Pana cand nu se v-a intampla ceva incredibil si cutremurator cu unul din reprezentantii acestui sistem nu cred ca se v-a schimba ceva !!!!!..atunci toti se vor gandi ca vor putea sa pateasca ..la fel .....!!!!
..pentru ei nu exista decat ,,chichite " de a tergiversa si de a jongla legile tarii !!!
Stramutare proces
geco
Buna ziua.
Se poate cere recursul la o alta Curte de apel dintr-un judet diferit de al Tribunalului in care s-a judecat pe fond?Unde se face o eventuala ... (vezi toată discuția)