avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, In prima instanta am primit o hotarare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, In prima instanta am primit o hotarare favorabila ...

Buna ziua,

In prima instanta am primit o hotarare favorabila dar s-a facut apel de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 iar Hotararea definitiva este foarte aspra fata de prima instanta. Se mai poate face ceva in legatura cu asta ?

În baza art. 404 alin. 2 Cod de procedură penală şi art. 91 alin. 4 Cod penal, atrage atenţia condamnatului asupra dispoziţiilor art. 96 Cod penal privind revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere şi executarea pedepsei în regim de detenţie în cazul nerespectării, cu rea-credinţă, pe parcursul termenului de supraveghere, a măsurilor de supraveghere sau a obligaţiilor impuse ori stabilite de lege, a neîndeplinirii integrale a obligaţiilor civile până la expirarea termenului de supraveghere sau în cazul săvârşirii unei noi infracţiuni pe parcursul termenului de supraveghere. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei atacate, care nu contravin prezentei decizii, inculusiv dispoziţia din hotărârea apelată privind obligarea inculpatului la plata cheltuielilor judiciare către stat (aferente urmăririi penale şi judecăţii în primă instanţă). Cheltuieli judiciare În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată, prin punerea la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 04.06.2024
Document: Hotarâre 696/2024 04.06.2024
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:57, 5 Iunie 2024
Buna ziua, In ce consta asprimea fata de sentinta din prima sentinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! avem nevoie de o îndrumare juridică in privința ... NDenisa NDenisa Buna seara! Avem nevoie de o îndrumare juridică in privința unui răspuns dat asta zi de Curtea de Apel Craiova( atașez răspunsul) in prealabil ... (vezi toată discuția)
Am primit aceasta hotărâre de la judecătorie. as vrea doar ... Constantin1986 Constantin1986 Am primit aceasta hotărâre de la judecătorie. As vrea doar sa știu dacă permisul este anulat în urma deciziei, pentru ca este foarte neclar formulata, ... (vezi toată discuția)
Tip solutie: condamnare!! ajutor. Florinbord Florinbord Ora estimata: 08:30 Complet: Complet 1 Penal Arestati Coruptie alte cauze Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 Cod penal, cu ... (vezi toată discuția)