avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... aviz politie pt agenti paza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

aviz politie pt agenti paza

Spuneti-mi si mie ce acte trebuiesc inaintate inspectoratului de politie pentru obtinerea avizarii pt inscrierea unui angajat, de la o firma de paza, la cursurile pentru obtinerea atestatului de agent de paza
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:10, 5 Februarie 2010
În vederea obtinerii avizului se vor depune la serviciul politiei de ordine publica din cadrul inspectoratului judetean de politie urmatoarele documente:
- cerere, datata si inregistrata din partea unitatii angajatoare sau care organizeaza cursurile de calificare, prin care se solicita avizarea;
- copie dupa actul de identitate;
- copie dupa ultimul act de studii;
- fisa medicala din care sa rezulte ca este apt din punct de vedere fizic si psihic pentru serviciul de paza;
- certificatul de cazier judiciar;
- rezultatul testarii psihologice efectuat la un laborator autorizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa obtin atestat agent paza nelu78 nelu78 cum pot obtine atestatul de agent paza cat mai urgent? (vezi toată discuția)
Cum obtin atestat de agent de paza bucur mihaela bucur mihaela Am lucrat 9 ani in jandarmerie si am obtinut adeverinta care atesta acest lucru. In cazul meu, cum obtin atestatul de agent de paza , pe care l cer majoritatea ... (vezi toată discuția)
Atestat agent paza sallsa sallsa Buna ziua, as dori sa aflu daca sunt fost cadru MAI trebuie sa scot si acest atesta de paza sau nu este nevoie?:help: (vezi toată discuția)