avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am facut un credit de refinantare de 90.000 ron, dar ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am facut un credit de refinantare de 90.000 ron, dar nu am inchis ...

Am facut un credit de refinantare de 90000 ron, dar nu am inchis celalalt credit, au existat niste urgente, ce mi se poate intampla, pot raspunde penal?
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 06:32, 21 Iunie 2024
In urma cu multi ani , am facut un cred de refinantare . Am primit banii numerar , insa eu , normal ca am achitat celalalt imprumut , urmana apoi ca de restul sumei sa dispun cum doresc .Repet , in urma cu multi ani cam vreo 10 ,
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iunie 2024
CRIMO, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna,

Este o refinantare indirecta, se practica destul de des; cand se doreste exonerarea clientului de plata comisionului de refinantare la vechiul credit (iar la vechiul creditor in mod normal lichidarea datoriei apare ca si cum este din surse proprii). Din pacate în multe cazuri nu se lichideaza nici creditul vechi, clientul ajungand in imposibilitate de plata si intr-un final la executare. Penal mai rar se actioneaza, interesul creditorului este recuperarea creditului.

Daddy Erik a scris:

Ceva nu se leagă, dă cu virgulă ! Spuneți că ați făcut un credit de REFINANȚARE ! Am făcut la viața mea multiple refinanțări și cunosc aceste proceduri. Așa cum spuneți, dvs. ați luat 90,000 lei pentru a acoperi 80,000 lei.....Pentru cei 80,000 lei banca de la care ați accesat refinanțarea virează 80,000 lei băncii unde aveați datoria ce ați refinanțat-o, iar dvs. puteți dispune doar de diferența de 10,000 lei ! Nici o bancă nu dă cash beneficiarului suma de bani ce o refinanțează, iar acesta duce banii cu sacoșa la banca unde avea datoria refinanțată. Deasemenea nici o bancă nu virează suma de bani pentru refinanțare în contul beneficiarului, acesta la rândul lui urmând să vireze banii pentru a-și acoperi vechea datorie ! După aprobarea refinanțării totul se desfășoare între cele două bănci ! Informațiile furnizate de dvs. sunt ori incomplete ori false !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de refinantare, dar nu am ridicat suma alexandru andra alexandru andra Am un coleg care se confrunta cu aceasta problema: Am depus documente pentru a sti daca ma incadrez pentru o refinantare la o banca unde as mai avea de ... (vezi toată discuția)
Datorie nestinsa dupa refinantare elaradu elaradu Buna seara! Ma numesc Elena, am 45 de ani si sunt una din multele persoane care are o problema cu bancile.. In anul 2007 am facut un credit la [editat] pe care ... (vezi toată discuția)
Prins in capcanele bancilor robsorluc robsorluc in 2007 am luat un credit de nevoi personale in euro,in 2008 am refinantat creditul la o alta banca in lei,in 2012 sunt sunat deprima banca la care aveam ... (vezi toată discuția)