avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am condus un atv și o remorca cu numere false de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am condus un atv și o remorca cu numere false de înmatriculare ...

Am condus un atv și o remorca cu numere false de înmatriculare va anunț ca nu am pus cu intenție numerele false atv îl foloseam în Agricultura doar ocazional am o şansa sa nu îmi anuleze permisu am toate gradele va rog sa ma ajutați cu o intrebare
Cel mai recent răspuns: Matei alexandru , utilizator 01:23, 4 Octombrie 2024
Întrebări:
Cum adică n-ai pus cu intenție numerele false?
Ce-a fost în capul tău să pui numere false la ceva care trebuie să aibă numere bune?
Te ajută?
Numere false=dosar penal=condamnare=anulare permis.
Ultima modificare: Joi, 20 Iunie 2024
eugenoctavian1968, utilizator
Pe ce perioadă ?

Matei alexandru a scris:

Am condus un atv și o remorca cu numere false de înmatriculare va anunț ca nu am pus cu intenție numerele false atv îl foloseam în Agricultura doar ocazional am o şansa sa nu îmi anuleze permisu am toate gradele va rog sa ma ajutați cu o intrebare

Nu am condus pe drum național autostrada 30 metri prin sat atâta tot era utilaj agricol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis Cataramadaniel Cataramadaniel Buna ziua as vrea sa ma informati si pe mine cu niste chesti in noiembrie anul trecut ma prins Politia cu numere false de inamtriculare mi sa retinut permisu ... (vezi toată discuția)
Conducerea pe drumuri publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numere false adita1974 adita1974 am vrut sa mut o masina dintrun loc cu circa 50 metri mai in fata,ma oprit politia si mia cerut actele leam prezentat si au constatat ca numerele provizorii ... (vezi toată discuția)
Conducerea atv-ului valsib valsib Buna ziua, as dori sa stiu daca ai voie sa conduci ATV-ul pe toate categoriile de drumuri in Romania ? Si ce fel de permis iti trebuie, am cautat mult in ... (vezi toată discuția)