avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Am luat o mașină în leasing și am o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Am luat o mașină în leasing și am o problema ...

Bună ziua. Am luat o mașină în leasing și am o problema la înregistrare la dgitl sector 4,am primit aviz nefavorabil, deoarece nu am contract cu agentul de salubritate.Precizez că există un srl la adresa ,doar cu sediul social,fara activitate de birou,iar patronul srl-ului locuiește la adresa respectiva și are o adeverință din partea administrației blocului că la adresa respectiva societatea comerciala are doar sediul social, putând plăti salubritatea pe persoana fizica.Ma așteptăm ca "mizeria"asta de refuz,sa o am la scoaterea autoturismului de la dgitl,nu la înregistrare. Cum as putea rezolva situația aceasta?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: pandiseba , utilizator 14:19, 19 Iunie 2024
Am făcut cum ați făcut și dvs,deși este o prostie și o piedică.Adica o lege ma obliga,iar o instituție a statului ma împiedică sa înscriu autoturismul.Iar,după aceea,se miră instituția ca cetățeanul nu plătește impozitul datorat și rămâne autoturismul pe vechiul proprietar.
Mulțumesc mult.

~ final discuție ~