avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Un politist poate fi muzician in timpul liber?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Un politist poate fi muzician in timpul liber?

Buna ziua, un politist poate fi muzician in timpul liber? Adica sa nu faca evaziune fiscala, stiu ca politistii nu pot avea s.r.l. ca sa poata cânta la nunti/botezuri fara a face evaziune fiscala, se poate proceda cumva pentru a canta la nunti ca politist fara a face evaziune fiscala?
Multimesc.
Ultima modificare: Duminică, 16 Iunie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere, venituri reale nedeclarate Gabrielalui Gabrielalui Buna ziua.. Am 2 noi nascuti gemeni rezultați dintr-o relatie fara căsătorie .. Înainte cu 2 sapt sa nasc tatăl copiilor ma părăsit si nu il mai ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitatea unei i.i. marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca procedez corect in urmatoarea situatie,clientii unui restaurant(i.i) vin sa faca programari ptr. ... (vezi toată discuția)
Ce riscuri are o persoana care face prajituri acasa spre comercializare? camely07 camely07 Buna ziua, va rog mult sa-mi spuneti ce riscuri are o persoana care face prajituri acasa, la comanda, fara a avea o firma si autorizatie in acest sens. ... (vezi toată discuția)