avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va salut, detin o propietate (casa si teren) care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va salut, detin o propietate (casa si teren) care este supratraversata ...

Va salut, detin o propietate (casa si teren) care este supratraversata de o retea Romtelecom. Datorita inaltimii standard (pe propietate nu am stalpi) nu imi pot folosi dupa nevoie spatiul. Oare exista vreun precedent juridic care sa imi faciliteze accesul la utilizarea propietatii dupa necesitati?? Ori poate vreo solutie in care dumnealor sa-si plateasca prezenta, in acest sens neexistand nici o intelegere. Multumesc anticipat, sa fiti mereu bine!!
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 20:28, 20 Iunie 2024
Dacă e musai să folosiți spațiul aerian și vă deranjează rețeaua lor, puteți să le cereți dezdăunări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute la stalpii renel? lg. nr.154/2012 - retele de comunicatii Balaurul Balaurul Buna ziua, In [b]1992[/b], undeva la ţară, mi s-a retrocedat un [b]teren intravilan, pe a carui latura [/b](de aprox. 140 m) era/[b]este reteaua de 220 ... (vezi toată discuția)
Stalp de curent pe proprietatea mea mariussyca mariussyca Buna ziua . Am cumparat o parcela de teren unde doresc sa construiesc o casa.Problema mea este ca pe acest teren se afla un stalp de curent ( monofazic ... (vezi toată discuția)
Salut, am următoarea situație. in vederea obținerii autorizației ... Hn1990 Hn1990 Salut, Am următoarea situație. In vederea obținerii autorizației de construire am obținut de la e-distributie muntenia aviz amplasament favorabil. Mai ... (vezi toată discuția)