Buna ziua. Ma numesc Antoanela C. Daca se poate, am o intrebare, poate ma puteti lamuri dumneavoastra. Am o hotarare judecatoreasca pentru infiintarea unei popriri, prenumele fiind trecut gresit. Banuiesc ca si solicitarea executorului in instanta, de infiintare a popririi a fost tot cu prenumele trecut gresit. Solicitarea de blocare a conturilor, de poprire a salariului este tot cu prenumele gresit. este valida aceasta solicitare din partea executorului si aceasta hotarare judecatoreasca data de instanta. Creditul a fost la Provident, incheiat in 2013. nu mi-am permis financiar sa contest executarea in termenul de 15 zile ca fiind prescrisa. Multumesc anticipat pentru raspuns
Si problema cu numele trot prin contestatie tot in 15 zile...
Nu era nevoie de bani, puteati cere esalonare etc., depinde de situatie. Nu mai sunteti in termen?
Din pacate termenul este depasit. am vrut sa contest executarea, dar nu mi-am permis. Creditul este din 2013, s-ar parea ca s-a " plimbat" de la o firma la alta, am cerut date concrete v-a-v de de dobanzi, penalitati, cand a fost declarat scadent, cand a fost cesionat, etc. Nu am primit decat niste raspunsuri evazive. Oricum, nu intereseaza pe nimeni, ma refer ca si protectie legislativa din partea statului. Toate firmele astea de recuperare cu sedii prin alte tari, activeaza la limita legii si dincolo de ea, suntem tara tuturor posibilitatilor.
Este pacat ca nu ati combatut in instanta tocmai pe baza acelor raspunsuri evazive. Nu stiu ce nu v-ati permis.
Puteti incerca acum un dosar pe fond pentru constatarea clauzelor abuzive, daca sunt, este mai dificil acum, dar uneori merita sa nu achitati acele clauze abuzive.
Provident
Mihaela.Dan
Am facut un împrumut la provident in luna septembrie 2012..nu am mai putut achita si m.au dat catre o firma de recuperare ultimo portofolio iar acestia la ... (vezi toată discuția)