avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Ma numesc Antoanela C. Daca se poate, am o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Ma numesc Antoanela C. Daca se poate, am o intrebare, ...

Buna ziua. Ma numesc Antoanela C. Daca se poate, am o intrebare, poate ma puteti lamuri dumneavoastra. Am o hotarare judecatoreasca pentru infiintarea unei popriri, prenumele fiind trecut gresit. Banuiesc ca si solicitarea executorului in instanta, de infiintare a popririi a fost tot cu prenumele trecut gresit. Solicitarea de blocare a conturilor, de poprire a salariului este tot cu prenumele gresit. este valida aceasta solicitare din partea executorului si aceasta hotarare judecatoreasca data de instanta. Creditul a fost la Provident, incheiat in 2013. nu mi-am permis financiar sa contest executarea in termenul de 15 zile ca fiind prescrisa. Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 10:44, 15 Decembrie 2024
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, este valida daca toate celelalte date sunt corecta, este doar o eroare materiala care poate fi indreptata la cerere.
Multumesc
Si problema cu numele trot prin contestatie tot in 15 zile...
Nu era nevoie de bani, puteati cere esalonare etc., depinde de situatie. Nu mai sunteti in termen?
Din pacate termenul este depasit. am vrut sa contest executarea, dar nu mi-am permis. Creditul este din 2013, s-ar parea ca s-a " plimbat" de la o firma la alta, am cerut date concrete v-a-v de de dobanzi, penalitati, cand a fost declarat scadent, cand a fost cesionat, etc. Nu am primit decat niste raspunsuri evazive. Oricum, nu intereseaza pe nimeni, ma refer ca si protectie legislativa din partea statului. Toate firmele astea de recuperare cu sedii prin alte tari, activeaza la limita legii si dincolo de ea, suntem tara tuturor posibilitatilor.
Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2024
antoanelacocris, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este pacat ca nu ati combatut in instanta tocmai pe baza acelor raspunsuri evazive. Nu stiu ce nu v-ati permis.
Puteti incerca acum un dosar pe fond pentru constatarea clauzelor abuzive, daca sunt, este mai dificil acum, dar uneori merita sa nu achitati acele clauze abuzive.

Alte discuții în legătură

Provident Mihaela.Dan Mihaela.Dan Am facut un împrumut la provident in luna septembrie 2012..nu am mai putut achita si m.au dat catre o firma de recuperare ultimo portofolio iar acestia la ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata si instiintare de infiintare poprire emise in aceeasi zi elenisa elenisa Se poate ca somatia de plata sa aiba aceeasi data ca si adresa de infiintare a popririi? Sau ar trebui ca somatia de plata sa fie urmata de adresa de ... (vezi toată discuția)
Poprire credit banca LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Am urmatoarea problema: am primit de la un birou de executori judecatoresti o adresa de infiintare a popririi pe numele unui salariat care nu si-a achitat un ... (vezi toată discuția)