avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Intr-un bloc cu 20 de apartamente (19 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Intr-un bloc cu 20 de apartamente (19 apartamente ...

Buna ziua,
Intr-un bloc cu 20 de apartamente (19 apartamente cu 3 camere + si o garsoniera situata la parter), doar garsoniera mai foloseste teava comuna de gaz. Restul apartamentelor au contor si teava individuala.
In aceste conditii, nu ar trebui sa fie intrerupta alimentarea cu gaz pentru celelealte 19 apartamente si eliminarea aceste coloane verticale?
Ma gandesc in primul rand la siguranta: De ce ar mai fi trebui sa stea incarcata teava de gaz daca nimeni n-o foloseste? Pur si simplu sta degeaba.

Cum s-ar putea elimina?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2024
Mr.Robot, utilizator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 15:57, 27 Iunie 2024
Se poate. Dar lucrarea se face in casa celui de la parter.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti comune ? danican danican Buna ziua ! Sunt confruntat cu o situatie ciudata...in blocul nostru , de tip vechi , atipic , teava de scurgere de la cada trece , spre conducta ... (vezi toată discuția)
Alimentare cu apa rece lemia50 lemia50 Buna seara.As vrea sa intreb urmatoarele: 1 . Teava de alimentare cu apa rece a unui apartament(ma refer la segmentul cuprins intre conducta verticala si ... (vezi toată discuția)
Teava gaz pe peretele apartamentului meu margot80 margot80 Buna ziua! Locuiesc intr-o curte comuna, in prima cladire, la parter. Bransamentul la gaz a fost facut in 1991 pentru cladirea A (in care locuiesc la parter) ... (vezi toată discuția)