avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am făcut un card Axi ulterior am achitat suma ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am făcut un card Axi ulterior am achitat suma integrala și ...

Am făcut un card Axi ulterior am achitat suma integrala și nu trebuia să mai am comision alocat zilnic. Acest fapt este confirmat și prin email și prin suportul lor de chat. După achitarea sumei am cerut închiderea contului și ulterior mi-au trimis o cerere sa o completez și să o trimit prin posta și mi-au blocat contul. Spre surpriza mea m-am trezit cu dobânzi pe cont de platit și nu am primit un răspuns pentru ce sunt acele dobânzi. Ce pot face in cazul asta?

Alte discuții în legătură

Casa de pariuri winner imi închide cont cu 55000 lei Ioneladan93 Ioneladan93 In urma cu 3 zile am reușit sa câștig suma de 55000 lei in total pe site-ul Winner la sloturi. Cand am început sa dau retragere desigur ca au început cu ... (vezi toată discuția)
Card de credit online făcut pe numele meu, despre care n-am știut nimic până am primit somație de la o firmă de recuperări creanțe. am depus plângere penală, mai pot face ceva? Dany_Gps Dany_Gps M-am trezit acasa cu 1 plic de la Axi Finance care ma someaza sa platesc creditul online in valoare de 2700 lei(2000 lei credit+700 dobanda) si alt plic de la ... (vezi toată discuția)