avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa de pariuri Winner imi închide cont cu 55000 lei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa de pariuri Winner imi închide cont cu 55000 lei

In urma cu 3 zile am reușit sa câștig suma de 55000 lei in total pe site-ul Winner la sloturi. Cand am început sa dau retragere desigur ca au început cu verificările. Am trimis toate documentele cerute (poze cu actul în mana, extrase, facturi) , mi-au confirmat ca e totul in regula si contul e verificat atat la telefon cât si pe chat. Nu au aprobat nici o retragere si m-am trezit cu contul închis pe motiv ca se asociază cu alt cont. In urma cu câteva luni si soțul meu a avut cont la ei si la inchis (a dat autoexcludere), nu aveam de unde sa știu asta. Ei zic ca ai voie doar un cont pe adresa de domiciliu. Am depus cu cardul meu Revolut, nu a mai depus nimeni cu el, am cont real, adresa contului e la fel ca cea din actul de identitate. Suntem 2 persoane diferite si in plus contul lui a fost inchis. Ei la depunere mi-au luat bani si nu au zis că mai e un cont. Suma e mare si am nevoie de un avocat bun. Cine ma ajuta?
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2022
Ioneladan93, utilizator
Bună ziua.

Se poate formula, inițial, o notificare (trimisă prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire), prin care să solicitați, în termen de 5 zile, eliberarea/achitarea sumei. În situația în care nu vi se oferă un răspuns ori nu vi se achită suma, trebuie să vă adresați instanței de judecată, unde veți putea solicita și penalități de întârziere + dobânda legală.
Este indicat ca toate aceste demersuri să fie efectuate cu ajutorul unui avocat, pentru a putea avea rezultatele dorite.

Cu stimă,
av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita - ce sa fac??? VictorArditti VictorArditti S-a admis incuviintarea silita si maine merg la judecatorie, nu am primit inca nici un act, doar am vazut pe portal, nici nu stiu exact despre ce e ... (vezi toată discuția)
Sunt victima unei înșelăciuni Alexandra2401ungureanu Alexandra2401ungureanu Buna ziua, consider ca am fost victima unei înșelăciuni ai as dori sa ma însumați in ce ar trebui sa fac pentru a-mi face dreptate. Anul trecut 2021 am ... (vezi toată discuția)
Partaj intre soti si socrii NICOL COSTACHE NICOL COSTACHE Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns in cazul meu. Am fost casatorita 25 de ani. Am divortat la sf snului 2020. In timpul casatoriei eu ... (vezi toată discuția)