avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... REVIN IARA CU O INTREBARE CRED CA NU M-AM EXPRIMAT ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

REVIN IARA CU O INTREBARE CRED CA NU M-AM EXPRIMAT BINE DECI ...

REVIN IARA CU O INTREBARE CRED CA NU M-AM EXPRIMAT BINE DECI COPILUL MEU IN 2021 A CONDUS FARA PERMIS ...FARA ACCIDENTE ...I SAU DAT
16.09.2022
Ora estimata: 09:00
Complet: C.Penal. 2
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin 1, 4 si 10 C. proc. pen. raportat la art. 83 C. pen. stabileşte pedeapsa de 9 luni închisoare în sarcina inculpatului, pentru săvâr?irea infrac?iunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art. 335 alin. (1) C.pen. În baza art. 83 alin. (1), (3) C. pen. amână aplicarea pedepsei închisorii stabilita inculpatului pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 82 C. pen., de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Brasov, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 404 alin. 3 C.pr.pen. atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. În temeiul art. 272 C. proc. Pen. şi art. 274 alin. 1 C. proc. Pen., obligă pe inculpatul la plata către stat a sumei de 272 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 72 lei aferentă urmăririi penale şi suma de 200 lei în cursul judecăţii. Ia act ca inculpatul a fost asistat în prezenta cauza de aparator ales. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în data de 16.09.2022 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre 1089/2022 16.09.2022
ACUM A FOST PRINS IAR SI A PRIMIT IN TOTAL CU CELE 9 LUNI ...2 ANI SI 4 LUNI ...EXECUTATE 4 LUNI IN REGIM DE DETENTIE ...AVEM SANSA LA APEL DE O SUSPENDARE ?
Nu aveti nicio sansa.
”În ipoteza săvârșirii unei noi infracțiuni intenționate în termenul de supraveghere al amânării aplicării unei pedepse, atât pronunțarea soluției de condamnare pentru noua infracțiune, cât și revocarea amânării aplicării pedepsei anterioare sunt obligatorii.” Dec. Î.C.C.J. nr. 24/2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare unui caz penal....În 2021 am un dosar penal conducere ... sonya79 sonya79 Solutionare unui caz penal....În 2021 am un dosar penal conducere fara permis ....în 16/09/2022 am primit SOLUTIONARE ..In baza articolului 83 alin (1).(3) C ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat alex.andrei alex.andrei Buna ziua, Am nevoie si eu de un raspuns din parte dvs. Am permisul suspendat pe trei luni pentru viteza si am fost de domnii politai de doua ori. In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Maryusymf09 Maryusymf09 02.07.2020 Ora estimata: 08:30 Complet: Complet PENALamanari pronuntare jud.DUMITRU C. Tip solutie: Amânarea aplicării pedepsei Solutia pe scurt: În ... (vezi toată discuția)