avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incercare de inselacine sau ce este asata? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incercare de inselacine sau ce este asata? Buna ziua, Rog pe cineva din forum sa ma ajute cu o solutie pt ...

Buna ziua,
Rog pe cineva din forum sa ma ajute cu o solutie pt .rezolvarea urmatoarei situatii :
Pe pagina de internet « zappads.ro » vânzari imobiliare s.a. apare scoasa la vânzare prin licitatie vila care este proprietate mea si a sotului. Noi nu am plasat imobilul pe pagina spre vânzare. Totusi el apare ca trei anunturi cu trei locatii diferite a « proprietarului »Cristian Lazar ». Domnul respectiv in baza unui contract cu Firma Remax Gold Oradea a fost « Sales Associate » pâna in octombrie 2022 când a expirat contactul. Contactat fiind, a negat orice amestec. Eu personal ma indoiesc.
Am incercat sa contactez atât pe e-mail cât si prin formularul online pe cineva de la « zappads.ro ».
Nu am primit nici un raspuns. Din pacate »count down »-ul de la cele trei lictatii merge mai departe existând intre ele o diferenta doar de câteva zile.
Are cineva o ideie cum se poate solutiona aceasta ilegalitate ??
Multumiri anticipat !!

Alte discuții în legătură

Politicienii pleaca, cianura ramane eliasav eliasav 6 februarie 2013 la \\"Ziua Rosiei Montane\\" - eveniment dedicat patrimoniului natural si cultural exceptional de la Rosia Montana. Evenimentul va fi ... (vezi toată discuția)
Bilete de avion..... lia19. lia19. Buna ziua.Va rog,daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Lucrez la o institutie publica .In luna octombrie ,o parte dintr salariati trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Interventia judiciara in executarea unui contract prin aplicarea teoriei impreviziunii legalmgm legalmgm Buna ziua, Cum vedeti Dvs. posibila/justificabila o cerere in instanta a Promitentului-Cumparator (PC) de modificare a pretului imobilului, convenit cu ... (vezi toată discuția)