avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Perioada suspendare permis pentru neacordare de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Perioada suspendare permis pentru neacordare de prioritate(cu victime)

Buna ziua!

In aprilie am avut un accident de masina - o neacordare de prioritate din partea mea, iar o alta masina intrat in mine. In urma accidentului, sotia mea a ajuns la spital, insa s-a dovedit a nu fi nimic grav, iar din cealalta masina nu a fost nicio victima. Evident, sotia nu a depus plangere impotriva mea.

Din ceea ce am mai citit despre cazuri similare, acest lucru s-ar traduce intr-o clasarea a dosarului de urmarire penala.
Cam la ce perioada de suspendare a permisului m-as putea astepta? Sa ma astept la maximul de 180 de zile sau pot spera si la o perioada mai scurta?

Va multumesc pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2024
stefan6989, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident fara victime, neacordare prioritate tafalanvaleriu tafalanvaleriu daca am avut permisu luat pentru depasire pe linia continua in aprilie 2011,si acum nu am acordat prioritate si am facut accident fara victime,si mi sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pentru accidentul cu victime cat este perioada de ... George.G1 George.G1 Buna ziua. Pentru accidentul cu victime cat este perioada de suspendare a permisului 90 de zile sau 180 de zile? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)