avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prestator / beneficiar neconcordanta condiții locuit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prestator / beneficiar neconcordanta condiții locuit

Buna ziua!
Având un contract de închiriere cu destinația locuința, care încă este în derulare, prestatorul din motive ca majoritatea celor care locuiesc au ajuns la sfârșitul contractului ( au plecat);solicita reorganizarea locuințelor și a celor care vor locui pe perioada verii.
Acest lucru este cerut verbal, deși nu este vina celor rămași sa și părăsească locuința pt a se reorganiza .
În contract scrie,, sunt motive întemeiate de mutare a beneficiarului, igienizarea, regulile de protecție sanitara, efectuarea de reparații...sau alte motive care ar afecta cazarea beneficiarului,,
Este legal cum procedează prestatorul?
Se poate refuza mutarea ?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara! intr-un apartament unde nu locuiește nimeni, proprietarul ... Veronica B. Veronica B. Buna seara! Intr-un apartament unde nu locuiește nimeni, proprietarul tot are niste cheltuieli. Am inteles. Insa, daca apartamentul este închiriat, de ce ... (vezi toată discuția)
Verificare instalatie gaze locuinta cu chirie tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o chestiune, si anume: eu locuiesc cu chirie. Verificarea la instalatia de gaz metan ce urmeaza a se efectua in ... (vezi toată discuția)
Contractele de locatiune - evacuare andreya1202 andreya1202 atunci cand, contractele de locatiune intre primarie si un anumit salariat al ei, se apropie de termenul de expirare, se intocmeste un nou contract. care se va ... (vezi toată discuția)