avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua … in spatele casei mele un domn și-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua … in spatele casei mele un domn și-a cumpărat teren ...

Buna ziua … in spatele casei mele un domn și-a cumpărat teren pentru casa strada nu este asfaltata și noi toți vecini din jur ne-am făcut un Șanț de scurgere a apei practic domnul respectiv a adus bolovani pietriș și nea înfundat șanțul din cauza ploilor ce au fost nea inundat construcțiile de lângă gard am fost la primăria cu cerere înregistrată dar nu sa luat nici o măsura in continuare el cara camioane de pietre fără nici o autorizație precizez ca e strada publica. Unde m-a pot adresa sa se rezolve problema asta

Alte discuții în legătură

Conflict vecini legea 50/1991 manearaul manearaul socrii mei sant detinatorii unui teren pe care si-au construit o casa iar o bucata de teren urmeaza sa ne-o vanda noua (fiica si ginere) pentru a ne construi ... (vezi toată discuția)
Ulita asfaltata in doua etape suprainaltata care varsa apa pluviala in curtea mea si nu imi permite sa mai intru pe poarta Mircea Razvan Mircea Razvan Am o proprietate cabana de lemn mostenita de la parinti la Busteni, Zamora. Ultima casa la padure. Cu proiect in 1990 , ce contine cote de nivel plan 1/1000 si ... (vezi toată discuția)
Drum de acces in spatele casei? theoz theoz Am casa la bunici si de curand nu a mai ramas nimeni care sa locuiasca acolo. De 3 saptamani au venit cei de la orange sa amplaseze o antena pe pamantul unui ... (vezi toată discuția)