avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara testament Eu sunt singurul copil al tatalui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara testament Eu sunt singurul copil al tatalui el doreste ...

Buna seara testament
Eu sunt singurul copil al tatalui el doreste sa imi de a mi e apartamentul dar mama m ai are doing copii din alta casatorie tatal lor este decedat...mama doreste sa ii de a tatalui parter ei de la apartament si tata da alba tot apartamentul pe nume el poate sa faca un testament la notar pin care specifica ca doreste sa imi ramana mi e apartamentul fara ca ceilal ti frati sa alba nici un drept sau sa poata sa atace dupa moartea lui nu sunt pe numele tatalui ceilalti 2 fratii...multumesc frumos ptr raspuns
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:52, 2 Iulie 2024
Nu aveti nevoie de nici un testament daca fiind singurul copil al tatalui, sunteti singurul lui mostenitor.
Ceilalti frati o mostenesc pe mama impreuna cu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ar trebui să fac, dacă mă căsătoresc, ca să fiu sigură că testamentul prin care las toate bunurile mele unuia dintre frați nu poate fi atacat de soț după decesul meu? antoanela35 antoanela35 Nu sunt casatorita si am 3 frati ,dar nu am copii.Am 50 ani . Mama a murit si mai traieste doar tatal meu. Am 2 apartamente pe numele meu si as vrea sa le ... (vezi toată discuția)
Contract imobil - sfat nasobraznic nasobraznic Am fost crescuta de un cuplu care au locuit in concubinaj.El ( tata) ma adoptat dar nu si ea ( care nu in acte mi_a devenit mama). Tati a murit si am ramas ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune / gargamella gargamella Parintii mei nu au fost casatoriti , au trait impreuna 43 de ani, in concubinaj - impreuna au 5 copii - tatal meu mai are un copil dintr-o alta relatie( acum ... (vezi toată discuția)