avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Sotul este retinut la politie de duminica, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Sotul este retinut la politie de duminica, 30.06.2023 ...

Buna seara! Sotul este retinut la politie de duminica, 30.06.2023 pe teritoriul Germaniei si nu stiu nimic de el de atunci. Atat a apucat sa mi spuna imediat dupa ce l a retinut ca nu poate vorbi ca e la politie. Dreptul meu ca cetatean este sa fiu informata unde este, nu?! Menționez ca a fost in detentie in trecut la ei pt furt si l a eliberat mai repede decat a fost sentinta. A trecut mai bine de 10 ani de cand nici macar nu a tranzitat aceasta tara,pana duminica cand l a oprit imediat dupa vama si l a retinut. Era in tranzit, mergea in Danemarca la munca cu masina proprie. Meseria lui este de sofer de camion si tranziteaza multe tari. Unde ma adresez sa pot afla informatii despre el, starea lui ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:36, 3 Iulie 2024
Dreptul dvs e să fiți informată dacă solicitați informațiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut in germania si trimis in ro Ionut John Ionut John Buna ziua! Anul trecut mi sa retinut permisul in Germania pt alcool mi l-au capsat si l-au trimis in Romania. Eu urmeaza sa plec pe comunitate dar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Diurna esterna si salariu pe germania contaama contaama BUNA ZIUA, VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI CU CATEVA INFORMATII DESPRE FIRMELE DE TRANSPORT CARE AU CONTRACTE CU CLIENTI IN GERMANIA. AM O SOCIETATE CARE ... (vezi toată discuția)
Proprietar al unui auto declarat furat rrt rrt Buna Ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema, asupra careia va rog sa ma indrumati cu eventuale sfaturi. Speta ar fi urmatoarea: in anul 2007 am cumparat ... (vezi toată discuția)