avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Locuiesc la bloc la etajul 4 unde era o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Locuiesc la bloc la etajul 4 unde era o cameră destinată ...

Bună ziua!
Locuiesc la bloc la etajul 4 unde era o cameră destinată ( uscător de rufe). Acest spațiu era plin de gunoaie și aproape nimeni nu-l mai folosea, așa ca am vorbit cu locatarii din bloc și l-am luat eu, mărindu-mi astfel apartamentul cu încă o cameră. Menționez ca majoritatea locatarilor 11/12 au fost de acord ca să iau acest spațiu. Doar un singur proprietar nu vrea să semneze pt ca el nu este de acord. ( Eu am adus niște îmbunătățiri blocului de care beneficiază toți locuitorii; acoperiș și ușă termopan la intrarea în bloc, cutii poștale, geamuri termopan pe casa scării și văruire integrală ) cum să procedez pt a mă pune în regulă cu actele ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:42, 3 Iulie 2024
Trebuia, inca de la inceput sa faceti toate intelegerile in scris. Acum, daca tot ziceti ca aveti un vecin care nu este de acord, este mai greu de raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! locuiesc la bloc la etajul 4 unde era o cameră destinată ... Sammy91 Sammy91 Bună ziua! Locuiesc la bloc la etajul 4 unde era o cameră destinată ( uscător de rufe). Acest spațiu era plin de gunoaie și aproape nimeni nu-l mai ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! folosire uscator viod viod Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje exact de cand s-a terminat constructia acestuia. De cativa ani unii proprietari au vandut si au venit altii ... (vezi toată discuția)
Folosirea improprie a uscatoriei misug misug Va rog sa ma ajutati cu sugestie ; in blocul in care locuiesc la ultimile doua etaje sint uscatorii de rufe. Unii dintre locatarii ce folosesc uscatoria de la ... (vezi toată discuția)