avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am citit ca o persoana de cetatenie straina nu poate ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am citit ca o persoana de cetatenie straina nu poate merge la ...

Am citit ca o persoana de cetatenie straina nu poate merge la ambasada romaniei pentru a face imputernicire unui cetatean roman in vederea semnarii unui contract de donatie. Avand in vedere ca notarul nu accepta alt tip de document, asta inseamna ca nu exista nicio alta solutie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:49, 3 Iulie 2024
Unde ati citit asa ceva?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
A fost raspunsul unui notar la o intrebare adresata pe website-ul lor.
Din pacate, cred ca raspunsul dat este gresit..o persoana de cetatenie straina poate merge la ambasada romaniei pentru a face imputernicire unui cetatean roman in vederea semnarii unui contract de donatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie emanuellen emanuellen Doresc sa donez un apartament copiilor mei,dar fiul meu traieste in Chicago,nu e posibil sa vina in Ro,pentru semnarea actelor,poate sa imputerniceasca pe ... (vezi toată discuția)
Imputernicire in romania pentru romani din afara tarii CDAVIS CDAVIS Servus la toti. Confuzie totala cind e vorba de imputernicire acordata rudelor din Romania de catre romani din afara tarii. Cetatean roman stabilit in SUA, ... (vezi toată discuția)
Casatorie Daize86 Daize86 Sunt cetatean strain si ma insor in cateva luni. Intrebarea mea este: care sunt actele necesare pentru incheierea casatoriei? nu avem ambasada aici in ... (vezi toată discuția)