avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Locuiesc la etajul 2 intr- un bloc cu 4 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Locuiesc la etajul 2 intr- un bloc cu 4 nivele plus ...

Bună ziua! Locuiesc la etajul 2 intr- un bloc cu 4 nivele plus mansardă! În urmă cu câteva luni un proprietar și-a reparat pereții dd la mansardă inclusiv acoperișul, de când au făcut ei reparații ne plouă la tot tronsonul în casă! Am făcut o sesizare către Administrația de locatatari,dar nu s-a luat nici o măsură.. menționez că vecinul care a făcut reparații este chiar Președintele scării! Cui ar trebui să mă adresez și ce pași ar trebui să urmez să pot rezolva ceva? Mai menționez că am făcut o plângere și către Primărie! Mulțumesc frumos, aștept un răspuns de la dumneavoastră!

Alte discuții în legătură

Victima unui incendiu provocat de vecin , pasii de urmat pentru reuperarea pierderilor materiale vvictor vvictor Buna ziua , Datorita problemei cu care ma confrunt sunt nevoit sa apelez la cunostintele si experienta celor de pe acest forum , daca problema a mai fost ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli reparatie acoperis de tigla geo28 geo28 Buna ziua,am niste nelamuriri legate de reparatia unui acoperis de tigla si de felul cum trebuie sa fie impartita pe apartamente contributia pentru acoperis, ... (vezi toată discuția)
Reparatii terasa etaj retras mihai_tomaro mihai_tomaro Buna ziua, Locuiesc la bloc, la ultimul etaj. Acest etaj este retras fata de restul etajelor, asadar am o terasa in proprietate, sub care se afla un alt ... (vezi toată discuția)