avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am comandat un accesoriu de par handmade ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am comandat un accesoriu de par handmade din flori ...

Buna ziua!

Am comandat un accesoriu de par handmade din flori uscate de la un atelier online. Am fost anunțată că a fost făcut și vânzătorul a spus că va face o factura pentru el. Din nefericire interacțiunea prin mesaje cu vânzătorul a fost extrem de negativă și conflictuală, refuzând să ofere detalii și clarificări referitoare la livrare și preț. Nu am decât mesajele online și nu am platit nimic, nu am semnat niciun contract. Pot anula comanda fara repercusiuni?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 07:59, 6 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si cum s-a apucat de comanda dacă nu are un preț comunicat si acceptat? Dati-i mesaj ca nu mai doriți produsul.
Produsul este unul la comandă, nu puteți anula fără acordul lui.
O fi produs personalizat, dar sunt de aceeași părere cu gi-jane2: dacă nu a comunicat prețul dinainte să înceapă confecționarea n-are cum s-o oblige să plătească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia vanzatorului de articole executate la comanda fata de returnarea abuziva a clientului Conrad Conrad Buna tuturor, Zilele urmatoare voi infiinta o intreprindere individuala in vederea comercializarii unor produse executate la comanda conform precizarilor si ... (vezi toată discuția)
Termeni si conditii vanzare pe internet prin mica publicitate, facebook Conrad Conrad Buna tuturor, Zilele urmatoare voi infiinta o intreprindere individuala in vederea comercializarii unor produse executate la comanda conform precizarilor si ... (vezi toată discuția)