avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Unde pot reclama angajatorul pentru neplata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Unde pot reclama angajatorul pentru neplata voucherelor ...

Buna ziua! Unde pot reclama angajatorul pentru neplata voucherelor de vacanța pentru anul in curs? Situația se prezintă in felul urmator: ma aflu in concediu creștere copil și secretariatul susține ca odată ce am contractul încetat nu mai am dreptul, însă eu am depus cerere înainte de suspendarea contractului de munca și am înțeles ca ar fi trebuit sa primesc.
Cel mai recent răspuns: Isabela2102 , utilizator 19:43, 6 Iulie 2024
Lucrtai in sectorul privat sau bugetar ? Da este bugetar, in ce sector de activitate?
In învățământ.
Ati achitat si impozitul aferent voucherelor?
Nu l-am achitat. In anii trecuți opreau direct de la școala.
REGULAMENT de acordare a voucherelor de vacanță pentru unitățile/instituțiile de învățământ de stat, în Ministerul Educației și în alte instituții publice din subordinea/coordonarea acestuia, pentru anii 2023-2026

art.3
....
(5) În cazul în care salariatul al cărui contract individual de muncă/raport de serviciu la data acordării voucherelor de vacanță este suspendat sau a încetat în cursul anului calendaristic pentru care se acordă vouchere, acesta beneficiază de vouchere de vacanță numai dacă, în termen de maximum 30 de zile de la data suspendării/încetării contractului individual de muncă/raportului de serviciu, depune la unitate/instituție o cerere în acest sens, precum și dovada achitării impozitului aferent prin virament bancar în contul unității/instituției.
.....

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanță FeliciaFlorica FeliciaFlorica Bună ziua. Lucrez în învățământ ca și cadru did.aux. , am intrat pe 1 aprilie 2024 în concediu îngrijire copil bolnav până la 7 ani ( până la 1 ... (vezi toată discuția)
Voucher ccic Alexandra 2018 Alexandra 2018 Buna ziua! Din martie 2017 pana in septembrie 2018 sunt in ccic .Întrebarea mea este daca pot primi tichet de vacanta?Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Tichete de vacanță Danielabalea Danielabalea Sunt o mamica aflata în concediu de creștere a copilului din nov 2016 pana la 1 sept 2018, loc de munca deținut în învățământ. Am dreptul la tichete ... (vezi toată discuția)