avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum dovedesc venitul meu și domiciliul minorului în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum dovedesc venitul meu și domiciliul minorului în România.

Bună ziua, am și eu următoarea situație,trebuie să dovedesc la autoritățile din Germania ca momentan nu am nici un venit în România și ca copilul meu minor are stabilit domiciliul și el cu mine în România.Doamna de la evidența populației mi a spus ca nu are cum sa imi dea nimic pentru copil decât sa ii fac pașaport Romanesc să dovedesc ca are domiciliu în România.Cui sa ma adresez sau ce sa fac pentru aceste doua situatii ? Eu azi am ridicat cartea de identitate Românească pentru mine.Va multumesc anticipat pentru îndrumări !
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 21:13, 6 Iulie 2024
RNEP este o bază de date națională în care sunt înscriși toți cetățenii români. Și este actualizata de evidenta persoanei, unde ați făcut CI. Orice cetățean poate cere o adeverință cu datele din RNEP- adică datele de stare civilă, CNP, domiciliu. Pentru minori pot solicita părinții.

~ final discuție ~