avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Străbunici mei sunt proprietari de casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Străbunici mei sunt proprietari de casa și teren ...

Buna ziua. Străbunici mei sunt proprietari de casa și teren pe acte din 1910. A murit în 1950 și nimeni de atunci nu a făcut succesiune. Moștenitori Bunici și apoi părinții mei a murit. Cum pot devine proprietar in afara uzucapiune deoarece nu este posibil. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:49, 8 Iulie 2024
Buna ziua!
Deschideti succesiune.
De câtă știu pot deschide succesiune după părinții mei la notar. Cum pot face succesiune după strabunici dacă toți moștenitori pân la mine sunt decedați?
Succesiunea o deschid cei care sunt in viata.Ca sa-i mosteniti pe parinti trebuie facuta si succesiunea dupa bunici.Mergeti la notar si intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune sau uzucapiune avram172 avram172 Buna ziua. Am o problema de rezolvat si din cauza a mai multor sfatuitori nu stiu ce cale sa aleg. Soacra mea care este singura la parinti, are o casa veche ... (vezi toată discuția)
Procedura didu_didu didu_didu Care este procedura in instanta pentru a imparti un teren mai multor persoane apeland la uzucapiune, teren obtinut prin mostenire de catre bunicul meu? ... (vezi toată discuția)
Mostenire anamaria3678 anamaria3678 Mama mea a facut succesiunea dupa moartea bunicilor numai in ceea ce priveste bunurile existente in mediul urban.La o perioada s a mutat la tara, unde a si ... (vezi toată discuția)