avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua sunt căsătorit în concubinaj de 2 ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua sunt căsătorit în concubinaj de 2 ani și sotia ...

Bună ziua sunt căsătorit în concubinaj de 2 ani și sotiea mea are nevoie de un consult medical pot să o iau pe asigurarea mea ca cooasigurat?si ce acte îmi trebuiesc,vă mulțumesc pentru înțelegere, aștept un răspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:55, 6 Iulie 2024
Buna ziua!
Gasiti aici detalii
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule, ori sunteți căsătorit, ori în concubinaj, căsătorit în concubinaj, nu exista!
Dacă trăiți în concubinaj nu va puteți coasigura concubina! Ca sa fie asigurata va trebui sa plătească asigurare ( puteti incheia contract fără sa fie angajata), deci ori platiti serviciile medicale ori merge la munca și va fi asigurata, ori o luați de nevasta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iulie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa o iau pe mama in intretire! pot sa o iau ... xTheRun xTheRun Buna ziua! As dori sa o iau pe mama in intretire! Pot sa o iau daca tatal lucreaza? Si unde gasesc in lege articolul in care pot/nu pot? Multumesc. (vezi toată discuția)
Bună ziua. am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, ... Ionela 20 Ionela 20 Bună ziua. Am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, mai am un copil și soțul meu ia indemnizație pentru creștere copil. Am fost la doctorul de ... (vezi toată discuția)
Cum devin asigurata sau coasigurata? Corina271 Corina271 Buna ziua! Sunt însărcinata si urmează sa nasc iar eu nu am lucrat și nici nu lucrez,am fost pana în prezent coasigurata pentru ca a lucrat sotul ... (vezi toată discuția)